2012-12-20 08:54:45• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Halak - Most megmutathatja mindenkinek, hogy mire is képes

Napi horoszkóp december 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szíve olyan emberért dobog, aki már elkötelezte magát. Vagy épp fordítva: már ön van elkötelezve valaki felé, mégis másfelé ácsingózna. Gondoljon arra, hogy a fantázia nagyon más terep, mint a valóság. Használja jól a képzeletét!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Olyan munkát kell elvállalnia, melyhez semmi kedve nincsen. A kényszer azonban nagy úr, és most sajnos nincsen abban a helyzetben, hogy válogathasson. Ne aggódjon: a végén még meg is szereti, amibe kényszerült.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma jobb, ha nem vállal túl nagy kockázatot, akármilyen jónak tűnő üzlettel is kecsegtetnék. Inkább válassza a lassú, de biztos előrehaladást, mintsem a nagy hasznot ígérő, de annál nagyobb kockázatot jelentő megoldást.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma olyan látogatója lehet, akire a legkevésbé számított. Talán megzavarja önt a szokásos tevékenységében, elsőre talán még bosszantja is a felbukkanása. De a végén mégis inkább örülni fog, hogy így alakult. Érezze jól magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A családja jót akart, ön mégis kétes érzelmekkel fogadja a nagy hírt, amit ma ön elé tárnak. Önre nem jellemző az aggodalmaskodás, most is kerekedjen felül negatív érzésein. Értékelje legalább a jószándékot, ami ön felé árad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tudja jól: a helyzete értékelésében nagyon sok múlik azon is, hogy hogyan áll hozzá. Nem kell persze mindent rózsaszínben látnia, de azért a komor színeket kissé mellőzhetné. A ruházkodásában is. Az is segít!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagyon vidáman kezdi a reggelt, és ez segít abban, hogy átemelje lelkét a nappalok rövidségén. Ha a lelkében már megszületett a fény, akkor hamarosan a világban is meg fog. Most, a napforduló idején, ki is érezhetné ezt át jobban?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Olyan valaki után érez elfojthatatlan vágyat, akiről tudja, hogy nagyon sok fájdalmat okozhat önnek. Ha ez így van, s lelkének mágnesét sehogy sem tudja áthangolni, akkor valószínűleg valamit tanulnia kell tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legszívesebben visszahúzódna valamiféle csigaházba. Nemcsak az időjárás, de a lelke is meglehetősen borongós. A magányra talán valóban szüksége van. De ez érlelő, és nem elrekesztő magány. Utána jobb lesz a társasági élete is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába igyekszik kifelé nagyon jó képet sugározni magáról: a lelke mélyén még mindig elégedetlenség gyötri valami miatt. Lehet, hogy tényleg meg kellene alkudnia a sorsával, és belátni, hogy még mindig a lehető legjobb a helyzete.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kivételesen önnel is megeshet, hogy mások akarata győz az öné felett. Ha nem is esik ez most olyan jól, inkább fogadja el a helyzetet, ne lázongjon ellene. Hamarosan revansot vehet, és azzal még jobban jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Most megmutathatja mindenkinek, hogy mire is képes ön segítség nélkül is. Lehet, hogy közszereplésre is sor kerül a mai napon, amikor sokak előtt megcsillogtathatja tehetségét, intellektusát. Gondoljon a külsőre is, válassza ki jól az illő ruhát!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: